Informatii despre admiterea la invatamantul profesional

Invatamant profesional

Bursa profesionala 200 lei/luna

Profil/ domeniul pregătirii de bazăCalificare profesionalăClasaNr locuri
Turism si alimentatieCofetar-ptiser1 clasa28 locuri
Turism si alimentatieBucatar1 clasa28 locuri
MecanicSculer-matriter  1 clasa28 locuri
Mecanica Strungar1 clasa28 locuri

NOU! Invatamant dual

MecanicSculer-matriter  1 clasa28 locuri

Din acest an scolar, la solicitarea agentului economic SC METAPLAST SRL, Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” infiinteaza o clasa de invatamant dual cu calificarea SCULER MATRITER. Pregatirea practica se va desfasura sub indrumarea agentului economic si vor fi incheiate contracte cu parintii.

Elevii  vor primi in afara bursei profesionale de 200 lei si o bursa acordata de agentul economic, tot de 200 lei. Cei cu medii peste 7 vor mai primi si o bursa de merit de inca  200 lei din partea agentului economic.

Etapele admiterii

  • Secretariatele unităţilor de învăţământ gimnazial completează, la cererea elevilor şi a părinţilor/ reprezentanţilor legali pentru minori, fişa de înscriere în învăţământul profesional de stat și o eliberează, pentru candidaţii care solicită acest lucru, în perioada 29 iunie-3 iulie si 6 iulie 2020.

Secretariatele scolii gimnaziale trasmit electronic la liceul nostru fisele de inscriere.

Nu se pot inscrie candidatii cu situatie scolara neincheiata, aflati in stare de corigenta sau repetentie.

  • Se afişează lista candidaţilor înscrişi la învăţământul profesional de stat şi graficul de desfăşurare a probei suplimentare de admitere, pe data 6 iulie 2020.
  • Dacă numărul de candidaţi înscrişi este mai mare decât numărul locurilor oferite de unitatea de învăţământ, se desfășoară proba suplimentară de admitere, în ziua și la ora stabilită, conform Calendarului, 7 iulie 2020, ora 9.
  • Se afişează rezultatele probei suplimentare de admitere pe 8 iulie 2020.
  • Afisarea candidatior admisi si a celor respinsi, precum si a precizarilor privind depunerea dosarelor de catre candidatii admisi si ridicarea fiselor de inscriere de catre candidatii respinsi pe   10 iulie 2020.
  • Transmiterea sau depunerea dosarelor de inscriere  la liceul nostru de catre candidatii admisi,  13-17 iulie 2020
%d blogeri au apreciat: